zondag 7 oktober 2007

Toneel

Dag allemaal,

Op donderdag gingen we met de klas naar het toneel. We gingen naar het Arjaantheater en omdat het zo mooi weer was, gingen we te voet. We stapten langs de Dender en kwamen langs de sluis. We zagen daar heel veel dode vissen in het water liggen en waren allemaal diep onder de indruk en ook heel verontwaardigd. Hoe kon dit? Hier moeten we meer onderzoek naar doen en de kinderen willen ook graag actie ondernemen: Wie moeten we aanspreken hierover? Maken we een brief met onze bezorgheid daarin geschreven? We hebben de komende week veel om over na te denken.
En het toneel? Dat was leuk. Het ging over een meisje dat heel veel verdriet had. Ze komt binnen in een speelgoedmuseum en zegt niet veel. Nestor (de eigenaar) van het museum probeert contact met haar de maken via het oude speelgoed. Dan blijkt dat het meisje iets heel ergs heeft meegemaakt, maar stukje bij beetje wint Nestor haar vertrouwen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi,
leuk dat de 4e ook zijn blog heeft. zal het vanavond moeten tonenwant annabel was jaloers op die van hanne. van de vissen heeft ze niks verteld maar het toneel vond ze goed!
an

Anoniem zei

Hey, vierde leefgroep,
Ik ben blij te zien dat er al wat op jullie blog staat.
Kirsten, het is je gelukt.
joepie jee....
Doe zo verder.
MIeke