woensdag 21 januari 2009

Maïté en Elke

Maandag hadden we twee nieuwe gezichten in de klas. We hebben 2 stagaires in de klas: Maïté en Elke. Ze komen maandag, dinsdag en donderdagnamiddag. De andere dagen van deze week zijn ze in de 3de leegroep. Ze zijn heel lief en helpen ons als we vragen hebben.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Sjef en Marthe zijn superenthousiast over Maïté en Elke! Ze kunnen niet over hen zwijgen. Ik hoor alleen maar positiefs! Als ze bij de derde leefgroep zijn maakt Marthe Sjef jaloers met haar verhalen en omgekeerd als ze bij Sjef in klas zijn. Beiden zouden willen dat Maïté en Elke voor altijd bij hen in de klas blijven. Bedankt meisjes, jullie bezorgen mijn kinderen veel plezier, jullie doen dat blijkbaar fantastisch!
Katrien

Anoniem zei

Hallo iedereen!

Ik vind het super tof dat ze nog over ons spreken! In elk geval wil ik de hele klas (en zeker ook de school) bedanken. Ik heb er enorm veel van genoten en veel bijgeleerd. (Zeker tijdens de expo van Sjef ;) ) Het zijn syperenthousiaste leerlingen dus kunnen we maar superenthousiast zijn! Nog heel hartelijk bedankt en doet het nog goed allemaal!

Groetjes
Maïté