woensdag 28 januari 2009

De 3 wijzen

Op dinsdagnamiddag 27 januari gingen we op bezoek bij de bewoners van Denderoord.
Eerst mochten we enkele bewoners ophalen en naar de grote zaal brengen.
Met die bewoners speelde we dan de quiz: de 3 wijzen.
Eerst vertelde Marijke (één van de verzorgsters) een verhaal. was het waar of niet waar?
Daarna vertelden afwisselend de kinderen en de bewoners hun verhalen. Met steeds de vraag: is het waar of is het niet waar?
het was heel gezellig en fijn. Enekel bewoners vertelden heel bijzondere verhalen. Een mevrouw vertelde dat ze verschillende jaren in amerika had gewoond als kind. Een meneer vertelde dat hij een aantal keren bijna omver gereden was bij de ijzeren weg en zelfs een keer plat op zijn buik had moeten liggen om een karretje over zich heen te laten rijden. Was het waar of niet? Vraag maar eens aan jullie zoon of dochter. Hier volgen enkele foto's van deze uitstap.








































4 opmerkingen:

Mieke zei

Wauw, dat was waarschijnlijk wel leuk. Vooral de verhalen van die oudjes moeten toch grappig zijn geweest. Ik zou wel eens willen weten welke verhalen de kinderen verteld hebben?

Anoniem zei

mooie fotos hoor!!! van de bejarden! en van ons! geweldig!!! ik vond het ook leuk bij de bejarden. heeel leuk zelf!!! waarom had kirsten geen verhaal? en als je het nog niet weet kirsten had geen verhaal. maar ja!

Anoniem zei

Ik vind dat eigenlijk wel een heel tof project, de kinderen samenbrengen met de bewoners van het rusthuis en samen leuke dingen doen. Dat is ongetwijfeld een verrijking en meerwaarde voor beide partijen.
Denk dat de verhalen wel boeiend geweest zijn. Ben ook wel benieuwd naar die verhalen, zal mijn zoon eens moeten uitvragen. En, na de reactie van Hanne, ben ik nu ook wel benieuwd naar het nietgebrachte verhaal van Kirsten, ...
Katrien

kirsten zei

Het was inderdaad heel fijn. En tja, er was geen tijd meer voor nog een verhaal. Wie weet .... een andere keer?